گوجه سبز
گوجه سبز یکی از نوبرانه های فصل بهار است. این میوه یکی از خوشمزه ترین میوه های فصل بهار شناخته می شود. که در کنار طعم لذت بخش، دارای خواص بسیار زیادی می باشد. این میوه دارای ارزش غذایی بسیار بالایی می باشد. به همین دلیل هم به صورت پخته در برخی از خورشت ها و هم به صورت خام مورد استفاده قرار می گیرد.
بهبود عملکرد دستگاه گوارش: این میوه به دلیل آب فراوانی که دارد، می تواند ادرارآور باشد. همچنین موجب پاک سازی دستگاه گوارش نیز می شود. به همین دلیل، یکی از انواع خواص گوجه سبز کمک به بهبود عملکرد دستگاه گوارش و درمان یبوست است. همچنین به دلیل خاصیت مدر گوجه سبز می تواند در تنظیم عملکرد کلیه نیز موثر باشد.
پیشگیری از سرطان: آنتی اکسیدان های موجود در گوجه سبز از رشد سلول های سرطانی درون بدن پیشگیری می کنند.
تقویت سیستم ایمنی بدن: یکی دیگر از خواص گوجه سبز کمک به حفظ و تقویت سیستم ایمنی بدن می باشد. وجود کلسیم، منیزیم، فسفر، آهن، منگنز و پتاسیم در گوجه سبز می تواند بدن را در برابر عوامل بیرونی، عوامل عفونی، قارچ ها، میکروب ها و باکتری ها محافظت نماید.