گلابی درگزی - گلابی اسپادانا - گلابی آنجو
گلابی یکی از مهمترین میوه های مناطق آب و هوایی معتدل به حساب می آید
علاوه بر فراوانی و طعم دلچسب، گلابی به دلیل خاصیت دارویی به مدت هزاران سال برای انسان ارزشمند بوده است.
پزشکی مدرن به ما می گوید که مواد معدنی، ویتامین و ترکیبات طبیعی موجود در گلابی برای سلامتی بسیار مفید است.
خوردن یک گلابی متوسط ۱۲ درصد از نیاز روزانه به ویتامین C (ده درصد)، ویتامین K (شش درصد) و مقدار کمی از کلسیم، آهن، منیزیم، ریبوفلاوین، ویتامین B6 و فولات بدن را تأمین می کند.
گلابی ها به خصوص آنهایی که پوست قرمزی دارند، دارای کارتنوئیدها، فلاونول ها و آنتوسیانین ها هستند.
براساس مطالعات، گلابی و سیب بیشترین مقدار فلاونول ها را در رژیم های غذایی دارند.