از زمان های قدیم در طب سنتی ایران، استفاده از دمنوش گل محمدی برای درمان بسیاری از بیماری ها مورد استفاده قرار گرفته است.
گلبرگ های گل محمدی را می توان به صورت تازه به چای یا آبجوش اضافه کرده، پس از حدود ۵ الی ۱۰ دقیقه که دم کشید مصرف کرد، همچنین از این گلبرگ های خوشبو می توان به عنوان یک چاشنی معطر برای خوراک های گوشتی استفاده کرد.
یکی دیگر از موارد مصرف گلبرگ های گل محمدی اضافه کردن آن به ماست همراه نعناء خشک و خیار است که با آن می توان یک میان وعده مقوی، خوشمزه و نیروزا تهیه کرد.
برای شیرین کردن چای یا دمنوش گل محمدی می توان از عسل طبیعی استفاده کرد و از طعم مطبوع آن بهره مند شد.
چای یا دمنوش گل سرخ یک نوشیدنی معطر و فوق العاده با خواص مثال زدنی و پرخاصیت برای آن هایی است که علاقه مند به نوشیدنی های گرم هستند.
گل محمدی طبیعت گرم دارد و برای تسکین اعصاب فوق العاده است. شما می توانید از این گلبرگ های خوش رنگ و معطر چای تهیه کرده و یک نوشیدنی صد درصد شرقی و آرامبخش تهیه کنید.