سنجد
سنجد درختی است از خانواده سنجدیان که بیشتر در آب و هوای معتدل میروید. امروزه میوه و چوب درخت سنجد در صنایع غذایی، دارویی، بهداشتی، صنایع چوب و عطر سازی مورد استفاده قرار می گیرد.
سنجد، عفونت ریه را خشک و آب آوری شش ها را درمان می کند؛ کمبود ویتامین C بدن را رفع می کند.
سنجد خاصیت آنتی اکسیدانی بسیار قوی دارد و با ویتامین K به نبرد سموم معده و روده می رود.
سرشار از فیبر و منبع غنی از کلسیم است؛ برای همین خوردن آن به پیران و مادران شیرده توصیه می شود زیرا هم جلوی پوکی استخوان را می گیرد و هم دستگاه گوارش را تقویت می کند و هم سردردهای میگرنی را درمان می کند و هم نسیان و آلزایمر را کاهش می دهد و هم موجب تیزهوشی نوزاد شیر خوار می شود.
از دیگر فواید سنجد می توان به این موارد اشاره کرد:
ـ ضد تب و درد است
ـ بادشکن و ضد نخ است
ـ مقوی قلب است
ـ بهترین دارو برای رفع کمبود ویتامین C ، k در بدن است
ـ دارای خاصیت آنتی اکسیدانی قوی است
ـ خاصیت ضد التهابی دارد و التهابات معده و روده را می زداید