ازگیل میوه ای ایرانی است که برای مردم بسیاری از کشورهای عجیب و ناشناخته است. میوه ازگیل بسیار سخت و اسیدی است و تا زمانی که خوب رسیده نشود قابل خوردن نیست. برخی طعم آن را مشابه با انجیر، کامکوات و خرمای ایرانی می دانند و برخی دیگر طعمی مابین گلابی و زالزالک را به آن نسبت می دهند. ازگیل میوه ای سرشار از مواد مغذی مانند پتاسیم، منیزیم، منگنز، روی، آهن و … می باشد و برای درمان بسیاری از بیماری ها مانند سنگ کلیه، فشارخون، التهاب های روده ای و … کاربرد دارد.
یکی از مواد مغذی که به مقدار زیاد در ازگیل وجود دارد، پتاسیم است که به عنوان وازودیلاتور (منبسط کننده ی رگ ها) برای سیستم قلبی عروقی عمل می کند. پتاسیم با کاهش کشیدگی و فشار روی رگ ها و عروق خونی می تواند فشار خون را پایین بیاورد و از سلامت قلب محافظت کند. پتاسیم اغلب یک تقویت کننده ی مغز در نظر گرفته می شود، چون جریان خون به مویرگ های مغز را افزایش می دهد که می تواند عملکرد شناختی را بهبود ببخشد.
تمامی خدمات و محصولات این سایت، حسب مورد دارای مجوزهای لازم از مراجع مربوطه می باشند و فعالیت های این سایت تابع قوانین و مقررات جمهوری اسلامی ایران است.