آلو مملوء از ویتامین های A، C، K و B9 است. این میوه همچنین مقادیر قابل توجهی مواد معدنی از جمله پتاسیم، فسفر، منیزیم، آهن، کلسیم و روی دارد.
این میوه از منابع خوب فیبر غذایی به شمار می رود و از مواد دیگری مثل سوربیتول و ایزاتین هم برخوردار است که همگی به عملکرد دستگاه گوارش کمک می کنند. سوربیتول و ایزاتین خاصیت ملینی دارند و به دفع مایعات و مواد زائد از روده ها کمک می کنند.
طبق تحقیقات، مصرف منظم آلوی خشک به گردش خون در سرخرگ ها کمک می کند. این ویژگی در جلوگیری از بیماری های عروقی مختلفی از جمله تصلب شرایین، حمله قلبی و سکته ی مغزی نقش دارد.
این میوه حاوی ویتامین K است که به انعقاد طبیعی خون کمک می کند و سلامت استخوانی را بهبود می بخشد. کمبود ویتامین K می تواند منجر به کمبود خون بیش از اندازه و دیگر مشکلاتی از جمله تضعیف استخوان ها شود.
تمامی خدمات و محصولات این سایت، حسب مورد دارای مجوزهای لازم از مراجع مربوطه می باشند و فعالیت های این سایت تابع قوانین و مقررات جمهوری اسلامی ایران است.